За мен

 Даниела Йорданова

Здравейте, аз се казвам Даниела Йорданова и съм създател на първия в България журнал за Благодарност – Бутик за моята душа- лускозен и красив дневник, посветен на силата на благодарността и нейните чудостворни ефекти върху нашия живот.
Запознах се с метода тета хийлинг благодарение на моята приятелка Зара Атанасова преди повече от 4 години, като първоначално започнах да прилагам метода върху себе си, изчиствайки собствените си ограничаващи програми, защото всеки човек съзнателно или не, има такива. Силно мотивирана да подобря себе си във всички сфери на живота си, започнах да изучавам метода и да отркивам все по-задълбочено неговото вълшебство.
Разбрах от първо лице, че това е изключитвлно мощен начин да променя нагласите и вярванията си, които ме ограничават и започнах да черпя все повече от това знание.
За няколко години преминах през повече от 5 сертифицирани курса и до ден днешен не спирам да се уча. Моята учителка е Росица Велкова, както и през курс по Енергийна Матрица при Дмитрий Полищук.
Водена от желанието да разпространя това вълшебство и да помогна на все повече хора, включвам метода тета хийлинг и енергийна матрица в портфолиото на моя душевен проект – Бутик за моята душа.
Имам две висши образования и редица преминати курсове и обучения, породени от моя нестихващ етусиазъм да се уча и да придобивам нови знания и умения. Благодарна съм, че имам възможност, работя и съм работила в едни от най-големите и иновативни меджународни технологични компании и организации не само на национално, но и на международно ниво. Омъжена съм с едно дете.

Пожелаваме ви приятно пътешествие из “страниците” на бутика. Ние сме тук за вас. Благодарим ви!

„ И нека вашата лична сила и енергия бъде толкова силна, че да променя вибрацията на стаята, щом влезете в нея.“

Ако желаете да си партнирате с Бутик за моята душа, можете да се свържете с нас на посочената контактна информация.

Искаш да се насладиш на времето за себе си?

Translate »

Pin It on Pinterest