90-дневен Журнал за Благодарност

Бутик за моята Душа

Журнал за Благодарност е първият в България създаден дневник посветен на силата и мощната трансформация чрез енергията на Благодарността. Това е специално създадено място, вашият личен ритуал, в който да записвате нещата, за които сте благодарни – от най-малките до наистина специалните. Така ще цените това, което имате и точно като тръмплин- чрез благодарността ще получите това, което желаете.

“Вие сте строителите на своя живот,
а благодарността е вълшебният ви инстумент за изграждане на най-невероятния живот”
Ронда Бърн

Журналът за благодарност е личен ритуал, деветдесет дневна програма, в рамките на която вие сте поканени да записвате поне десет неща, за които сте благодарни– от най-обикновените до наистина специалните. С този ритуал вие ще започнете да цените повече това, което имате и едновременно
ще постигате с повече лекота всичко, което желаете.

ВЗЕМИ СЕГА ТВОЯТ 90-ДНЕВЕН ЖУРНАЛ ЗА БЛАГОДАРНОСТ!

39.00лв.

Бутик за моята Душа – Луксозен Журнал за Благодарност

За какво ще ти послужи?

Попълвайки журнала за благодарност ще осмисляте, цените и осъзнавате истински стойностните неща и ще увеличите любовта, изобилието, радостта и чувството за удовлетвореност в живота ви. Журналът включва 90 страници, създадени с много енергия и внимание към детайла,като всяка една от тях съдържа:

  • Място където ежедневно да записвате поне десет неща, за които сте благодарни
  • Място за вашето позитивно утвърждение, което най-силно  ви резонира за деня
  • Вашите три най-важни цели за деня, ако го попълвате сутрин, или трите цели, които вече сте изпълнили, ако го попълвате вечер
  • Трима души, към които изпитвате благодарност.

Както и сме отделили място за това да помислите и напишете за себе си кой е бил най-хубавият момент от деня ви.
Сред тези 90 страници се крият и няколко специални Покани за щастие, лични предизвикателства към вас самите, които са направени с цел да погледнете вътре в себе си и да затвърдите и преоткриете вътрешната си красота и лична
сила.

Всички страници са красиво вплетени в нежна корица със медна спирала и магнит, за да ни напомня, че точно както магнитът привлича метала, благодарността привлича вътрешното спокойствие.

Журналът ще получите в красива опаковка, което е подходяща за луксозен подарък.

Попълвайки тези страници вие ежедневно ще се замисляте и фокусирате върху положителните страни на всичко, което ви се случва и постепенно ще започнете да се чувствате по-щастливи и удовлетворени. А както знаем, това което привличаме е там където е нашия фокус.

 

За вдъхновение сме ви подготвили и красиви цитати, сладки мисли и утвърждения.

Бутик за моята Душа – Луксозен Журнал за Благодарност

Как да използваш?

Журналът за благодарност съдържа деветдесет страници, в рамките на които можете да запишете минимум десет неща, за които сте благодарни на ден, както и още 10 специални Покани за щастие, с различни лични предизвикателства. В страниците на журнала сме предвидили сме място и за вашите ежедневни цели и още няколко малки изненади. Можете да използвате наведнъж целия деветдесет дневен период и в рамките на 90 последователни дни да записвате това, за което сте благодарни, а по ваше желание можете и да го правите на определени интервали.

За улеснение, в журнала е предвидено място където да записвате и отброявате поредността на дните.
Пожелаваме ви приятно попълване!

Счита се, че 21 дни е времето, което е нужно едно действие да се превърне в навик, или времето нужно на клетките да запомнят. Ето защо Бутик за моята душа ви препоръчва, ако използвате интервали, то те да бъдат минимум по 21 дни.

ВЗЕМИ СЕГА ТВОЯТ 90-ДНЕВЕН ЖУРНАЛ ЗА БЛАГОДАРНОСТ!

39.00лв.

Ела и на моята Фесйбук страница Boutique For My Soul

Translate »

Pin It on Pinterest