Както е Тета хийлинг или Тета лечение?

Тета хийлинг или тета лечение е уникална техника, мощен енергиен инстурмент за премахване на нашите ограничаващи подсъзнателни програми, вярвания и убеждения и изключително ефективен метод за физическо и духовно изцеление на всички нива.
Счита се, че 80% от това, което ни се случва се дължи на нашите подсъзнателни вярвания и че именно, това, което е „заложено“ и формирано в подсъзнанието, е това, което ни движи и формира нашата съзнателна реалност.
Всеки човек носи в себе си неосъзнати убеждения, програми и вярвания, които му пречат да бъде и да живее така, както иска и си представя. Понякога тези убеждения се формират през нашето ранно детство, или пък се предават по генетичен път от седем поколения назад, част от тях могат да бъдат от опитността ни от преднишни животи или пък са уроци, които душата ни учи. Това, което прави техниката тета хийлинг уникална и изключително ефективна е, че тези ограничаващи убеждения и вярвания могат да бъдат изцелени на всички тези нива.
Много често причината за даден проблем е необяснима или не може да се открие със стандартните методи за взаимощомощ. Това е така, защото причината е на дълбоко енергийно и подзънателно ниво.

ВЗЕМИ СЕГА ТВОЯТА Тета Хийлинг консултация!

60.00лв.150.00лв.

Изчистване

Енергийна трансформация с Даниела Йорданова

За какво мога да изпозлвам метода Тета хийлинг?

Чрез тета хийлинг могат да се изчистят всякакви ограничаващи мисли във всички сфери, включително:

  • Откриване и премахване на блокажи и ограничаващи вярвания, които ви пречат в живота.
  • Разшераване на ситуации в личните взаимоотношения: Намиране на подходящия партньoр, изглаждане на отношения и други
  • Създаване на изобилие и материални обстоятелства- увеличаване на доходи, желаната работа, бизнес и др.
  • Да помогнете на себе си при преминаването в различни етапи от живота ви – например майчинство, брак, развод, раздяла с близък човек и други.
  • Да подобрите личните си и бизнес отношения.
  • Да се освободите от емоционални проблеми – неувереност, липса на самочувствие и любов към себе си, трудно общуване
  • Да се превърнете в уверени хора-да се научите лесно и забавно да излизате пред публика, да се чувствате обичани и приети, да се свободите от страхове и фобии и т. н.
  • Да излекувате физическо заболяване на себе си и на други хора
  • Да се избавите от страхове, фобии, тревожност, деспресии
  • И много други.

Кой е създателя на метода?

Тази техника е създадена от Ваяна Стайбъл преди 30 години и в последните години получи широко разпространение.  Има обучени хиляди практикуващи в цял свят – Русия, САЩ, Япония, Индия, Китай, Швейцария, Дубай, Англия, Германия, Бразилия, Мексико, Испания и др. Методът се развива с много бързи темпове и има много последователи

Бутик за моята Душа – Енергийна трансформация

Как протича една сесия?

Сесията започва с поставянето на личната тема, върху която искате да работим. След което започваме да търсим кои са най-дълбоките ограничаващи подсъзнателни убеждения, свързани с тази тема. Много често най-дълбокото ни коренно убеждение/вярване е съвсем различно от темата, която поставяме, обичайно свързано с нашите подзънателни програми, които пречат на изобилието и радостта да влязат в живота ни.
Това, което прави този метод наистина уникален е, че много често една сесия е напълно достатъчна, за да се разреши даден проблем или да се намери търсеното решение, но има случаи, в които трябва да се работи на много дълбоко ниво и е възможно да се наложат няколко сесии.
Сесията е може да се проведе дистанционно чрез мединджър или Viber или на живо в София. Сесията се провежда индивидуално
Продължителността й е около час – час и половина.

Цени:

Цената на една индивидуална сесия в 60 лева.
Цена за пакет 3 сесии в рамките на един месец: 150 лева
При редовни клиенти за повече от три сесии се изготвя индивидуална програма със специални условия.

ВЗЕМИ СЕГА ТВОЯТА Тета Хийлинг консултация!

60.00лв.150.00лв.

Изчистване

Ела и на моята Фесйбук страница Boutique For My Soul

Translate »

Pin It on Pinterest