Силата на благодарността променя нашата реалност

В своя деветдесетдневен журнал за благодарност ние от “Бутик за моята Душа” сме ви подготвили специални изненади, или както обичам да ги наричам – 10 специални покани за щастие Няма да издавам всички от тях, тъй като наистина държа да има елемент на изненада за всеки един от вас, който ни се е доверил, но бих искала да обърна специално нимание на една от тези покани, наречена “ Мечтите на моята Душа.Покана за сбъдване на съкровени желания” Силата на благодарността е толкова голяма, че може да промени нашата реалност. Така например, всяка една наша мечта, може да стане реалност само ако наистина повярваме че я заслужаваме и започнем да я мечтаем, чувстваме и визуализираме ярко и в нейните пълни детайли.

Нашето съзнание и подсъзнание откликва на чувства и емоции. Клетките ни имат силна памет, която носи разлизни емоции. Ето защо когато силно желаем нещо и си го представяме и говорим за него в сегашно време, с емоция и чувство, все едно вече е, то е най-вероятно да се сбъдне. Просто трябва да позволим това да стане и даповярваме, че го заслужаваме. В Журнала за благодарност, след една от страниците в която сме ви поканили да запишете поне десет неща, за които сте благодарни, ще намерите и специалната ни страничка, в която ви каним за запишете Вашите най-съкровенни мечти и желания.

Вземете вашия любим химикал, седнете на удобно и уютно място, пуснете си релаксираща музика, запалете ароматна свещ и започнете да си представяте вашите мечти. Правете това достатъчно често и ще видите как вашата реалност вече ще бъде различна.
Да Бъде!

Ела и на моята Фесйбук страница Boutique For My Soul

Translate »

Pin It on Pinterest