Сутрешни ритуали или защо да бъдем благодарни от сутринта

Казват, че денят се разпознава от сутринта. А какво по-хубаво от това да започнем своя ден с чувство на благодарност и признание за всичко което е. Ние имаме силата да променим нашата вибрация и подсъзнание като целенасочено го подхранваме с положителни мисли, чувства, утвърждения и програми. Нашето подсъзнание е най-възприемчиво рано сутрин точно след като сме станали или вечер, преди да заспим. Именно в тези моменти целенасочено можем да подхраним и да променим нашите възприятия и да поканим щастието и радостта в нашия живот.

Един такъв начин е сутрешния ритуал за благодарност. Отделете 10 минути,направете си от любимия чай или от ароматното си кафе, вземете журналата за благодарност, седнете на любимия си стол, или пък го направете докато още се излежавате в удобното си легло, отидете в любимото си кафе или изберете място, в което се чувствате уютно и напишете поне 10 неща, за които сте благодарни – от обикновените до наистина специалните и важни моменти oт вашия живот. Могат да бъдат първите 10 неща който ви дойдат на ум или пък чувства и хора, които наистина цените, могат да бъдат преживявания, случки, нежни думи които са останали във вашето съзнание от любим момент или пък просто че сте тук и сега и съществувате. Благодарете за всичко, което пожелаете – за всичко което е, за всичко което не е и за всичко което предстои.

Тези мисли и чувства, написани през ръката ви, ще ви озарят и мигновенно ще ви изпълнят със щастие, а когато превърнете този ритуал в рутина, ще видитe че ще поканите във вашето ежедневие лекотата, радостта и чувството да цените повече както себе си, така и всичко и всички около вас.И така, заредени с енергия и благодарност, ще имате много по-голямо желание, лична сила и блясък да направите от всеки един ваш ден шедовър.

Ела и на моята Фесйбук страница Boutique For My Soul

Translate »

Pin It on Pinterest